S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Prohlížením našich stránek s jejich používáním souhlasíte. Nastavení cookies můžete kdykoli následně změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3Získali jsme certifikát OVĚŘENO ZÁKAZNÍKYVážení zákazníci, náš obchod Hladová-Miska.cz splňuje podmínky pro získání a udržení certifikátu...

ZBOŽÍ V AKCI


» Recenze

RECENZE HEUREKA

V této sekci naleznete veškeré recenze našich zákazníků.


 

Přidáno: 16.03.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

dobrá cena, rychlost

 

Přidáno: 20.02.2017

zu

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

v pohodě

Pro:

nákup bez komplikací, výběr v klidu

Proti:

došel mi pamlsek deklarovaný "zdarma", ale bylo za něj kalkulováno 37 Kč, to se mi nelíbilo

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za Vaši recenzi. Pamlsek zdarma máte OPRAVDU ZDARMA. Cena 37,- je sice účtována na faktuře, ale současně je ihned zpět odečtena formou slevy! (Z účetního hlediska je to nezbytné - dáreček nějakým způsobem MUSÍME vyúčtovat ze skladu - následně Vám jeho cenu ale na faktuře ihned odečítáme). Vy jste tedy navíc nezaplatila ani korunu. Ostatní zákazníci jsou za dárečky zdarma rádi, mrzí nás, že Vám jsme se dárečkem nezavděčili.

S pozdravem,
Hladová-Miska.cz
 

Přidáno: 19.02.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Cena granule rychlost

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za Vaši recenzi, vážíme si Vašeho doporučení!

S přátelským pozdravem,
Hladová-Miska.cz
 

Přidáno: 21.01.2017

Milena

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji

Pro:

Ochota,
informovanost,
příznivé ceny

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den paní Mileno,

děkujeme za Vaši recenzi, vážíme si Vašeho doporučení.

S přátelským pozdravem,
Hladová-Miska.cz
 

Přidáno: 10.01.2017

Havlíčková

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

neobyčejná kvalita v jednání i ve zboží

Pro:

Konečně jsem našla obchod kde mají vyníkající kvalitu krmiva.
Rychlá dodávka
Překvapil mě zájem pracovnice, která mně zavolala, že jednu položku z mé objednávky momentálně nemají na skladě, nabídla mně náhrsdu, která nám vyhovuje ještě více a v nabídcem jsem ji přehlédla.
Budu stálou zákaznicí.

Proti:

o žádných nevím

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den paní Havlíčková,

děkujeme za Vaší krásnou recenzi. Vážíme si toho a budeme se snažit i nadále, abyste byla maximálně spokojená.

S přáním krásného dne,
Hladová-Miska.cz
 

Přidáno: 31.12.2016

alf

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji všem, spolehlivé

Pro:

rychlost vyřízení, možnost osobně vyzvednout, možnost platit kartou

Proti:

???

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za Vaši kladnou recenzi, které si moc vážíme! Doufáme, že budete i nadále spokojen.

S přáním krásného dne,
Hladová-Miska.cz
 

Přidáno: 26.12.2016

petruna

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Náhodou jsem narazila na tento internet.obchod,ani jsem nevěděla,že je v místě bydliště.Zboží mě zaujalo cenou.Okamžitá telefonická reakce na objednávku-zboží bylo do půl hodiny doma.Jsem mile překvapena,jak také může obchod fungovat.

Pro:

Rychlost dodání,cena,komunikace-vše na jedničku.

Proti:

---------------

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za Vaši krásnou recenzi, které si moc vážíme! Ano, v Milevsku máme rozvoz objednávek zdarma vlastní dopravou a snažíme se objednávky vyřídit vždy co nejrychleji.

S přáním krásného dne,
Hladová-Miska.cz
 

Přidáno: 29.11.2016

Kachna

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Celkově jsem byla se vším spokojená.

Pro:

Rozmanitost zboží.

Proti:

Nenašla jsem žádné.

 

Přidáno: 18.11.2016

Romana

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

obchod doporučuji, 100% spolehlivost

Pro:

nízké ceny, ochota a vstřícnost, rychlost a spolehlivost

Proti:

o žádných nevím

 

Přidáno: 05.11.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji super ceny